Tummansininen Vanhojentanssimekko [H3089P]

Sesongin suosituimpiin väreihin kuuluu tummansininen. Tämä selkeälinjainen ja klassinenkin vanhojentanssipuku on elegantti ja tyylikäs valinta vanhojentansseihin. Sävyltään tummansininen sopii monenlaisille naisille, myös suomalainen talvi-iho tulee sellaisenaan upeasti esille.

Laadukkaat, käsityönä kirjailut yksityiskohdat ovat tässä vanhojentanssimekossa hillittyjä. Vyötäröllä kulkeva kapealinjainen kristallivyöte on hillitty mutta erittäin juhlava.

Runsaat laskokset miehustassa ja sydänpääntie lisäävät tämän tanssipuvun runsautta ja naisellisuutta.

Vanhojentanssipuvut tyllistä

Runsautta ilman pilvikerroksia! Tylli luo tanssimekoille selkeän ja suoraviivaisen tyylin. Vaikka tyllillä saadaan suoria linjoja, on tässä mekossa käytetty tylli erittäin pehmeää ja miellyttävää. Jopa miehustan kauniit laskokset on toteutettu tästä samasta tyllistä.

Vanhojentanssimekon kiinnitys

Tämä vanhojentanssimekko kiinnitetään puolinyörityksellä. Käytännössä lantiolla on käytössä tukeva piilovetoketju ja selässä on vyötärölle saakka ulottuva kaunis nyörikiinnitys. Nyörikiinnityksen hyödyt ovat upean ulkonäön lisäksi erittäin hyvä istuvuus. Vanhojentanssimekko saadaan istumaan jämäkällä kiinnityksellä erinomaisesti. Tässäkin mekossa nyörikiinnitys antaa kokoon joustoa 3-5cm.

Vanhjentanssimekot ja asusteet

Kun helmalinja on näinkin kaunis A-linja, kannattaa varata tansseihin myös A-linjainen alushame muotoa vahvistamaan. Alushame on myös käytännöllinen ratkaisu, sillä se helpottaa tanssiaskeleita ja sääret eivät sotkeennu helman runsaisiin laskoksiin.

Silikonirintaliivit ovat huomaamattomat ja erittäin kätevät käytössä. Suosittelemme valitsemaan yhden kuppikoon suuremman, kuin tavallisesti ottaisit, niin saat parhaan tuen eikä silikonirintaliivien reunat jää painautumina näkyviin, kun käytät niitä myöhemmin keveämpien asujen, kuten keväisten juhlamekkojen kanssa. Silikoni rintaliivit sopivat myös avoselkäisten toppien ja t-paitojen alle.

Huivit & Bolerot

Vanhojentanssien aikaan armas kotimaamme on viluinen ja niin saatat olla sinäkin. Vaikka tansseissa haluatkin varmasti jättää paljasta pintaa näkyviin, saattaa siirtymätilanteisiin ja odotteluajalle olla hyvä idea hankkia sopivat asusteet. Yläosaa suojaamaan voit harkita erilaisia huiveja (paksut lämmittävät paremmin, ohuemmat ovat kauniita sisätiloissa), boleroita (erityisesti turkisbolero) tai neuleita sekä pitkiä satiinihanskoja.

Korosta kauniisti asusteilla

Asustevärin ei tarvitse todellakaan olla sama kuin vanojentanssimekon väri, eikä se usein ole kovin käytännöllistäkään. Tämänkin vanhojentanssimekon asusteväriksi sopii hienosti niin musta kuin valkoinenkin. Esimerkiksi mustat juhlahanskat luovat lisää ilmettä ja juhlavuutta kokonaisuuteen ja niitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen elämäsi tärkeissä juhlissa.

Lue lisää ja katso lisäkuvia tästä vanhojentanssimekosta!

 

ZAZABELLA VERKKOKAUPPA

Vanhojentanssimekko [H3089P]
Tummansininen vanhojentanssimekko Zazabella Verkkokauppa