Petrooli Vanhojentanssimekko [H3089P]

Huikea klassikko tämä petroolinvärinen tanssimekko. Tämä selkeälinjainen vanhojentanssipuku on elegantti ja tyylikäs valinta vanhojentansseihin. Petrooli tanssimekko sopii monenlaisille naisille, niin bruneteille kuin blondeillekin.

Vyötäröllä kulkeva kapealinjainen kristallivyöte on hillitty mutta erittäin juhlava. Laadukkaat, käsityönä kirjailut yksityiskohdat ovat tässä vanhojentanssimekossa hillittyjä. Vyötäröllä kulkeva kapealinjainen kristallivyöte on hillitty mutta erittäin juhlava.

Miehustan laskokset ja sydänpääntie lisäävät mekon runsautta ja naisellisuutta.

Vanhojentanssipuvut tyllistä

Runsautta ilman pilvikerroksia! Tylli luo tanssimekoille selkeän ja suoraviivaisen tyylin. Vaikka tyllillä saadaan suoria linjoja, on tässä mekossa käytetty tylli erittäin pehmeää ja miellyttävää. Jopa miehustan kauniit laskokset on toteutettu tästä samasta tyllistä.

Vanhojentanssimekon kiinnitys

Nyörikiinnityksen hyödyt ovat upean ulkonäön lisäksi erittäin hyvä istuvuus. Vanhojentanssimekko saadaan istumaan jämäkällä kiinnityksellä erinomaisesti. Tässäkin mekossa nyörikiinnitys antaa kokoon joustoa 3-5cm. Tämä vanhojentanssimekko kiinnitetään puolinyörityksellä. Käytännössä lantiolla on käytössä tukeva piilovetoketju ja selässä on vyötärölle saakka ulottuva kaunis nyörikiinnitys.

Vanhjentanssimekot ja asusteet

Silikonirintaliivit ovat huomaamattomat ja erittäin kätevät käytössä.  Silikoni rintaliivit sopivat myös avoselkäisten toppien ja t-paitojen alle. Suosittelemme valitsemaan yhden kuppikoon suuremman, kuin tavallisesti ottaisit, niin saat parhaan tuen eikä silikonirintaliivien reunat jää painautumina näkyviin, kun käytät niitä myöhemmin keveämpien asujen, kuten keväisten juhlamekkojen kanssa.

Kun helmalinja on näinkin kaunis A-linja, kannattaa varata tansseihin myös A-linjainen alushame muotoa vahvistamaan. Alushame on myös käytännöllinen ratkaisu, sillä se helpottaa tanssiaskeleita ja sääret eivät sotkeennu helman runsaisiin laskoksiin.

Huivit & Bolerot

Vanhojentanssien aikaan armas kotimaamme on viluinen ja niin saatat olla sinäkin. Vaikka tansseissa haluatkin varmasti jättää paljasta pintaa näkyviin, saattaa siirtymätilanteisiin ja odotteluajalle olla hyvä idea hankkia sopivat asusteet. Yläosaa suojaamaan voit harkita erilaisia huiveja (paksut lämmittävät paremmin, ohuemmat ovat kauniita sisätiloissa), boleroita (erityisesti turkisbolero) tai neuleita sekä pitkiä satiinihanskoja.

Korosta kauniisti asusteilla

Asustevärin ei tarvitse todellakaan olla sama kuin vanojentanssimekon väri, eikä se usein ole kovin käytännöllistäkään. Tämänkin vanhojentanssimekon asusteväriksi sopii hienosti vaikkapa musta ja mustat juhlahanskat luovat lisää ilmettä ja juhlavuutta kokonaisuuteen ja niitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen elämäsi tärkeissä juhlissa.

Lue lisää ja katso lisäkuvia tästä vanhojentanssimekosta!

ZAZABELLA VERKKOKAUPPA

vanhojentanssit
Petroolinsävyinen Vanhojentanssimekko Zazabella Verkkokauppa