Mintunvihreä Vanhojentanssimekko [H2850P]

Mintunvihreä on tehnyt paluun! Tämä selkeälinjainen ja klassinenkin vanhojentanssipuku on elegantti ja tyylikäs valinta vanhojentansseihin. Sävyltään tämä sopii monenlaiselle iholle, myös vaalealle.

Laadukkaat, käsityönä kirjailut yksityiskohdat ovat tässä vanhojentanssimekossa kirjaimellisesti loistavia. Miehustan näyttävät kristallikirjailut myötäilevät korsettimaista uumaa ja kevyt paljettikirjailu jatkuu himmenevästi helmaa alaspäin.

Sydänpääntie ja nyörikinnitys selässä lisäävät tämän tanssipuvun naisellisuutta.

Vanhojentanssipuvut tyllistä

Tyllikerroksia on useapia! Tämän mekon tylli lähtee lantiolta runsaana jaon selkeästi kohollaan. Useat tyllikerrokset mahdollistavat prinsessamaisen tunnelman ja kävellessä mekossa on runsautta ja eläväisyyttä. Tässä mekossa käytetty tylli erittäin pehmeää ja miellyttävää.

Vanhojentanssimekon kiinnitys

Tämä vanhojentanssimekko kiinnitetään täyspitkällä nyörityksellä.  Nyörikiinnityksen hyödyt ovat upean ulkonäön lisäksi erittäin hyvä istuvuus. Vanhojentanssimekko saadaan istumaan jämäkällä kiinnityksellä erinomaisesti. Tässäkin mekossa nyörikiinnitys antaa kokoon reilusti joustoa, jopa 5cm.

Asusteet ja vanhojentanssimekot

helman runsauden vuoksi alushame kannattaa varata tansseihin. A-linjainen alushame on kuitenkin riittävä, mekossa on itsessään jo riittävästi ’kohoa’, joten runsautta ei tarvitse lisätä 3-vanteisella alushameella. Alushame on myös käytännöllinen ratkaisu, sillä se helpottaa tanssiaskeleita ja sääret eivät sotkeennu helman runsaisiin laskoksiin.

Silikonirintaliivit ovat huomaamattomat ja erittäin kätevät käytössä. Suosittelemme valitsemaan yhden kuppikoon suuremman, kuin tavallisesti ottaisit, niin saat parhaan tuen eikä silikonirintaliivien reunat jää painautumina näkyviin, kun käytät niitä myöhemmin keveämpien asujen, kuten keväisten juhlamekkojen kanssa. Silikoni rintaliivit sopivat myös avoselkäisten toppien ja t-paitojen alle.

Huivit & Bolerot

Vanhojentanssien aikaan armas kotimaamme on viluinen ja niin saatat olla sinäkin. Vaikka tansseissa haluatkin varmasti jättää paljasta pintaa näkyviin, saattaa siirtymätilanteisiin ja odotteluajalle olla hyvä idea hankkia sopivat asusteet. Yläosaa suojaamaan voit harkita erilaisia huiveja (paksut lämmittävät paremmin, ohuemmat ovat kauniita sisätiloissa), boleroita (erityisesti turkisbolero) tai neuleita sekä pitkiä satiinihanskoja.

Korosta kauniisti asusteilla

Asustevärin ei tarvitse todellakaan olla sama kuin vanojentanssimekon väri, eikä se usein ole kovin käytännöllistäkään. Tämänkin vanhojentanssimekon asusteväriksi sopii hienosti niin musta kuin valkoinenkin. Esimerkiksi mustat juhlahanskat luovat lisää ilmettä ja juhlavuutta kokonaisuuteen ja niitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen elämäsi tärkeissä juhlissa.

Lue lisää ja katso lisäkuvia tästä vanhojentanssimekosta!

ZAZABELLA VERKKOKAUPPA