Luumu Vanhojentanssimekko [H3204P]

Oletko tykästynyt tähän uuteen klassikkoväriin? Värinä ehkä klassinen mutta muodoiltaan ei niinkään – tämä vanhojentanssipuku on pysäyttävän näyttävä ja tyylikäs valinta vanhojentansseihin.

Laadukkaat, käsityönä kirjailut yksityiskohdat ovat tässä vanhojentanssimekossa keskitetysti miehustassa korostaen kantajansa naisellisuutta. Nämä kristallikirjailut myötäilevät korsettimaista uumaa ja kevyt paljettikirjailu jatkuu himmenevästi helmaa alaspäin.

Sydänpääntie ja nyörikinnitys selässä lisäävät tämän tanssipuvun naisellisuutta.

Vanhojentanssipuvut organzaa

Organzassa riittää kerroksia ja ilmavuutta! Tämän mekon organza lähtee lantiolta runsaana ja jatkuu helmaan saakka. Useat kangaskerrokset mahdollistavat prinsessamaisen tunnelman ja kävellessä mekossa on runsautta ja eläväisyyttä. Tässä mekossa käytetty organza on ilmavaa ja kevyttä.

Vanhojentanssimekon kiinnitys

Tämä vanhojentanssimekko kiinnitetään täyspitkällä nyörityksellä.  Nyörikiinnityksen hyödyt ovat upean ulkonäön lisäksi erittäin hyvä istuvuus. Vanhojentanssimekko saadaan istumaan jämäkällä kiinnityksellä erinomaisesti. Tässäkin mekossa nyörikiinnitys antaa kokoon reilusti joustoa, jopa 5cm.

Asusteet ja vanhojentanssimekot

Helman runsauden vuoksi kannattaa varautua hankkimaan alushame tanssimista helpottamaan. A-linjainen alushame on riittävä, mekossa on itsessään jo riittävästi ’kohoa’, joten runsautta ei tarvitse lisätä 3-vanteisella alushameella. Alushame on myös käytännöllinen ratkaisu, sillä se helpottaa tanssiaskeleita ja sääret eivät sotkeennu helman runsaisiin laskoksiin.

Silikonirintaliivit ovat huomaamattomat ja erittäin kätevät käytössä. Suosittelemme valitsemaan yhden kuppikoon suuremman, kuin tavallisesti ottaisit, niin saat parhaan tuen eikä silikonirintaliivien reunat jää painautumina näkyviin, kun käytät niitä myöhemmin keveämpien asujen, kuten keväisten juhlamekkojen kanssa. Silikoni rintaliivit sopivat myös avoselkäisten toppien ja t-paitojen alle.

Huivit & Bolerot

Vanhojentanssien aikaan armas kotimaamme on viluinen ja niin saatat olla sinäkin. Siirtymätilanteisiin ja odotteluajalle saattaa olla hyvä idea hankkia sopivat asusteet. Olkappäitä ja käsivarsia lämmittävät mukavasti erilaiset huivit (paksut lämmittävät paremmin, ohuemmat ovat kauniita sisätiloissa), voit harkita myös boleroita (erityisesti turkisbolero) tai neuleita sekä pitkiä satiinihanskoja.

Korosta kauniisti asusteilla

Asustevärin ei tarvitse todellakaan olla sama kuin vanojentanssimekon väri, eikä se usein ole kovin käytännöllistäkään. Tämänkin vanhojentanssimekon asusteväriksi sopii hienosti niin musta kuin valkoinenkin. Esimerkiksi mustat juhlahanskat luovat lisää ilmettä ja juhlavuutta kokonaisuuteen ja niitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen elämäsi tärkeissä juhlissa.

Lue lisää ja katso lisäkuvia tästä vanhojentanssimekosta!

ZAZABELLA VERKKOKAUPPA