Koralli Vanhojentanssimekko [H2833P]

Vaaleansininen on pastillisävyjen uutta eliittiä. Tämä selkeälinjainen ja klassinenkin vanhojentanssipuku on elegantti ja tyylikäs valinta vanhojentansseihin. Sävyltään vaaleansininen sopii hyvin suomalaiselle iholle ja runsaat kristalit kirkastavat ulkoasua ihanasti

Kaunis pitsimiehusta päät. Kontrastina toimii hillitty ja suoraviivainen tyllihelma. Kiteytettynä tämä vanhojentanssipuku ei sovi seinäruusuille!

Vanhojentanssipuvut pehmeästä tyllistä

Laadukkaan vanhojentanssimekon tylli on pehmeää! Tälle mekolle tylli luo  selkeän ja suoraviivaisen tyylin. Koska tyllillä saadaan suoria linjoja, on tämän mekon linjakkuus vahvaa ja konstailematonta.

Vanhojentanssimekon kiinnitys

Tämä vanhojentanssimekko kiinnitetään vetoketjulla ja istuvuus on erittäin jämäkkä.

Vanhjentanssimekot ja asusteet

Kun helmalinja on näinkin kaunis A-linja, kannattaa varata tansseihin myös A-linjainen alushame muotoa vahvistamaan. Alushame on myös käytännöllinen ratkaisu, sillä se helpottaa tanssiaskeleita ja sääret eivät sotkeennu helman runsaisiin laskoksiin.

Silikonirintaliivit ovat huomaamattomat ja erittäin kätevät käytössä. Suosittelemme valitsemaan yhden kuppikoon suuremman, kuin tavallisesti ottaisit, niin saat parhaan tuen eikä silikonirintaliivien reunat jää painautumina näkyviin, kun käytät niitä myöhemmin keveämpien asujen, kuten keväisten juhlamekkojen kanssa. Silikoni rintaliivit sopivat myös avoselkäisten toppien ja t-paitojen alle.

Huivit & Bolerot

Vanhojentanssien aikaan armas kotimaamme on viluinen ja niin saatat olla sinäkin. Vaikka tansseissa haluatkin varmasti jättää paljasta pintaa näkyviin, saattaa siirtymätilanteisiin ja odotteluajalle olla hyvä idea hankkia sopivat asusteet. Yläosaa suojaamaan voit harkita erilaisia huiveja (paksut lämmittävät paremmin, ohuemmat ovat kauniita sisätiloissa), boleroita (erityisesti valkoinen turkisbolero) tai neuleita sekä pitkiä satiinihanskoja.

Korosta kauniisti asusteilla

Asustevärin ei tarvitse todellakaan olla sama kuin vanojentanssimekon väri, eikä se usein ole kovin käytännöllistäkään. Tämänkin vanhojentanssimekon asusteväriksi sopii hienosti erityisesti valkoinenkin. Esimerkiksi valkoiset juhlahanskat luovat lisää ilmettä ja juhlavuutta kokonaisuuteen ja niitä voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen elämäsi tärkeissä juhlissa.

Lue lisää ja katso lisäkuvia tästä vanhojentanssimekosta!

ZAZABELLA VERKKOKAUPPA